Кошик
418 відгуків
promo_banner
+380 (66) 794-33-46
+380 (98) 649-48-73
Ugospodara - Крапельний полив і комплектуючі!
Кошик

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності:

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту https://ugospodara.ua/. У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Персональні дані

Автоматизована обробка персональних даних — обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки;

Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);

Знеособлення персональних даних — дії, в результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретного суб’єкта персональних даних;

Обробка персональних даних — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;

Користувач — будь-який відвідувач сайту https://ugospodara.ua/.

Сайт — сайт, розташований в мережі Інтернет за адресою https://ugospodara.ua/.

Суб’єкт персональних даних — користувач (фізична особа), до якого відносяться персональні дані.

Оператор — державний орган, муніципальний орган, юридична чи фізична особа, яка самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними;

Персональні дані — будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно до Користувача веб-сайту https://ugospodara.ua/ (суб’єкту персональних даних);

Надання персональних даних — дії, спрямовані на розкриття персональних даних певній особі або певного кола осіб;

Поширення персональних даних — дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;

Транскордонна передача персональних даних — передача персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземної фізичній або іноземній юридичній особі;

Знищення персональних даних — дії, в результаті яких неможливо відновити зміст персональних даних в інформаційній системі персональних даних і (або) внаслідок яких знищуються матеріальні носії персональних даних.

Корістувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для оформлення послуги або відправлення повідомлення через форму зворотнього звязку на Сайті. Після заповнення форми, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Компанія  може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості сесії відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу». Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років. На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

  • доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який користувач Інтернет заходить на Сайт;
  • вид браузера та операційної системи;
  • дата і час відвідування Сайту;
  • переглянуті сторінки;
  • якщо Користувач перейшов на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники компанії  не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій. Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України. Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Центр економічної стратегії, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат. Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб. Усі права на зміст Сайту належать Компанії sunensy.com.ua або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу компанії ugospodara.ua. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах. При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту. Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Забезпечення безпеки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується реалізацією правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для забезпечення вимог законодавства у сфері захисту персональних даних.

Для запобігання несанкціонованого доступу до персональних даних Оператором застосовуються такі організаційно-технічні заходи:

  • обмеження складу осіб, що мають доступ до персональних даних;
  • ознайомлення суб’єктів до вимог законодавства і нормативних
  • документів Оператора по обробці та захисту персональних даних;
  • організація обліку, зберігання та обігу носіїв інформації;
  • перевірка готовності та ефективності використання засобів захисту інформації;
  • розмежування доступу користувачів до інформаційних ресурсів і програмно-апаратних засобів обробки інформації;
  • використання антивірусних засобів і засобів відновлення системи захисту персональних даних.

Заключні положення

Всі можливі спори підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства за місцем реєстрації Оператора.

Перед зверненням до суду Користувач повинен дотримати обов’язковий досудовий порядок і направити Оператору відповідну претензію в письмовому вигляді. Термін відповіді на претензію складає 30 (тридцять) робочих днів.

Якщо з тих чи інших причин одне або декілька положень Політики будуть визнані недійсними або що не мають юридичної сили, це не впливає на дійсність або застосовуваність інших положень Політики.

Оператор має право в будь-який момент змінювати дану Політику (повністю або в частині) в односторонньому порядку без попереднього узгодження з Користувачем. Всі зміни вступають в силу на наступний день після розміщення на Сайті за адресою: https://ugospodara.ua

Користувач зобов’язується самостійно стежити за змінами Політики шляхом ознайомлення з актуальною редакцією.

Русский язык:

В этом документе описывается политика конфиденциальности для https://ugospodara.ua/. В этом документе объясняется, какие типы информации могут собраться и храниться на сайте и как эта информация может использоваться и предоставляться.

Личные данные

Автоматическая обработка персональных данных – обработка персональных данных с помощью компьютерных инструментов;

Блокировка персональных данных – временное прекращение обработки персональных данных (за исключением случаев, когда обработка требуется для уточнения личных данных);

Персональное подражание данных – действия, которые не могут быть определены без использования дополнительной информации, принадлежащей персональным данным конкретного субъекта персональных данных;

Обработка персональных данных-любые действия (операция) или набор действий (операции), выполненные с использованием инструментов автоматизации или без использования таких средств с персональными данными, включая сбор, запись, систематизацию, накопление, хранение, разъяснение (обновление, изменение), извлечение, использование, передача (распределение, предоставление, доступ), подражание, блокировку, удаление, уничтожение личных данных;

Пользователь-любой посетитель сайта https://ugospodara.ua/

Сайт представляет собой сайт, расположенный в Интернете по адресу https://ugospodara.ua/

Субъектом персональных данных является пользователь (индивидуальный), который включает в себя персональные данные.

Оператор – государственный орган, муниципальный орган, юридическое или естественное лицо, которое независимо или вместе с другими лицами организует и (или) обрабатывают личные данные, а также определяют цели обработки личных данных, состав персональных данных, которые необходимо обрабатывать, Действия (операции) выполняются с личными данными;

Персональные данные-любая информация, которая прямо или косвенно касается пользователя веб-сайта https://ugospodara.ua/ (субъект персональных данных);

Предоставление личных данных – действия, направленные на раскрытие личных данных определенному человеку или определенному диапазону лиц;

Позиция персональных действий данных, направленных на раскрытие личных данных в неопределенном круге лиц (передача персональных данных) или для ознакомления с персональными данными о неограниченных личных данных круга любым другим способом;

Перекрестная передача личных данных – передача личных данных на территорию иностранного состояния органа власти иностранного государства, иностранного естественного или иностранного юридического лица;

Уничтожение персональных данных – Действия, которые не могут восстановить содержание персональных данных в информационной системе личных данных и (или) в результате того, какие материальные носители личных данных разрушаются.

Пользователю может быть предложено ввести персональные данные для оформления заказа или отправки сообщения через форму обратной связи на сайте. После заполнения формы считается, что посетитель согласится на обработку своих личных и контактных данных. Компания Sunensy.com.ua может хранить информацию о соединениях, трафике, дате и времени посетителя на сайте. Персональные данные посетителей используются для предоставления обмена информацией, рекламы и общения в соответствии с законами Украины «о защите личных данных», «о информации», «о рекламе», «о телекоммуникациях», «О предпринимательстве», « О защите информации в информационных и телекоммуникационных системах », ND TZI 2.5-010-03« Требования к защите информации веб-страницы от несанкционированного доступа ». Личные данные посетителя могут храниться в течение 3 лет. Сайт записывает доменное имя посетителя или IP -адрес, дату доступа, файлы (имя файла и URL), код ответа HTTP и веб -сайт, с которого посетитель попал на сайт, количество байтов, передаваемых во время сеансов. Сайт использует файлы cookie, которые обеспечивают безопасность для функций безопасности и запускают их. Куки также позволяют отслеживать нарушения политики конфиденциальности и условия использования сайта посетителями/их устройствами. тому подобное. Ни одно из этих действий не связано с посетителем лично и измеряется только в совокупности.

Автоматический сбор и использование информации

Следующая информация автоматически собирается и хранится:

  • доменное имя, IP -адрес, с помощью которого пользователь интернета входит на сайт;
  • тип браузера и операционной системы;
  • дата и время посещения сайта;
  • Просмотренные страницы;
  • Если пользователь отправился на сайт с другого сайта – адрес этого сайта.

Информация о трафике, проходящая через сеть, E -MAIL и активность посетителей в Интернете на сайте, защищена в соответствии с законодательством. Это означает, что сотрудники компании не могут мешать секретности телекоммуникаций. Мы имеем право предоставлять какую -либо личную информацию от посетителей сайта по просьбе правоохранительных органов, по приказу/решению суда или в рамках других юридических процедур, или о других законных требованиях в соответствии с действующим законодательством Украины. Мы не несем ответственности за отсутствующее выгоду, недополученную прибыль, потерю данных или любой другой ущерб посетителям сайта, если таковые имеются при использовании сайта. Посетитель сайта использует сайт на свой собственный риск. В пределах закона, ни центр экономической стратегии, никакой -либо другой стороны, вовлеченной в создание, производство или поддержание сайта, не несут ответственности за прямой, косвенный или случайный ущерб, который когда -либо был причинен, и вызвал тот факт Посетитель имел доступ к сайту, использовал его или надеялся на него, даже если посетителя предупредили о возможности такого ущерба и потери. Мы не гарантируем и не утверждаем, что использование материала, предоставленного на Сайте, не нанесет вреда интересам третьих лиц. Все права на содержание сайта принадлежат компании их энергии или используются с согласия правильных держателей. Этот сайт в целом, и его индивидуальные элементы защищены законом Украины «об авторском праве и связанных с ним правах», других актов нынешнего законодательства Украины и международных договоров. Посетители сайта не должны распространять, изменять, передавать, использовать или использовать какую -либо информацию с Сайта для любых публичных или коммерческих целей без письменного разрешения компании. Посетители должны придерживаться всех авторских прав и других заметок о владении загруженными и/или скопированными материалами. Скопированная информация должна содержать активную гиперссылку на сайте. Копирование информации с сайта может быть выполнена для непреодолимых целей для размещения на страницах для посетителей, блогов, социальных сетях. При работе с сайтом посетителя интеллектуальная собственность не предоставляется самому Сайту, или для его контента или для использования любых элементов брендинга или логотипов сайта. Если вы посетите этот сайт, вы автоматически соглашаетесь с этой политикой конфиденциальности и его условиями. Если вы не согласны с этой политикой конфиденциальности и ее условиями, вам нужно покинуть этот сайт.

Обеспечение безопасности персональных данных

Безопасность персональных данных, обработанных оператором, обеспечивается внедрением юридических, организационных и технических мер, необходимых для обеспечения требований законодательства в области защиты личных данных.

Следующие организационные и технические меры используются для предотвращения несанкционированного доступа к персональным данным:

  • Ограничение состава лиц с доступом к личным данным;
  • Ознакомление с субъектами требований законодательства и регулирования
  • документы оператора для обработки и защиты персональных данных;
  • Организация бухгалтерского учета, хранения и распространения информационных СМИ;
  • Проверка готовности и эффективность использования информационной безопасности;
  • Дифференциация доступа пользователей к информационным ресурсам и программным и аппаратным инструментам;
  • Использование антивирусных и средств правовой защиты для системы защиты личных данных.

Заключительные положения

Все возможные споры подлежат решению в соответствии с текущим законодательством в месте регистрации оператора.

Прежде чем подать заявку в суд, пользователь должен соблюдать обязательный предварительный приказ и отправить оператора соответствующее требование в письменном виде. Срок ответа на требование составляет 30 (тридцать) рабочих дней.

Если по той или иной причине, одно или несколько политических положений недействительны или не имеют правовой силы, это не влияет на реальность или применение других положений о политике.

Оператор имеет право в любое время на изменение этой политики (полностью или частично) в одностороннем порядке без предварительного согласия с пользователем. Все изменения вступают в силу на следующий день после размещения на сайте по адресу: https://ugospodara.ua/

Пользователь обязуется самостоятельно контролировать изменения политики, знакомясь с актуальным изданием.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner